fbpx Ga naar hoofdinhoud

Doe-het-lekker-zelf verzekeringen uitgebreid

Insify, aanbieder van doe-het-lekker-zelf verzekeringen, introduceert twee verzekeringen speciaal voor ondernemers in de bouw: de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de spullen-in-je-bedrijfswagenverzekering.

Met de spullen-in-je-bedrijfswagenverzekering verzeker je het gereedschap en materiaal in je bus tegen schade bij een ongeval of inbraak. Als schilder druk bezig met een klus en valt je ladder per ongeluk op de auto van je klant? Daar is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor.

Verschillende werkzaamheden

De verzekeraar scoorde eerder al hoge ogen door als eerste en enige in Nederland dekking te bieden voor herstelwerkzaamheden bij het afleveren van gebrekkig werk. En ook het combineren van verschillende activiteiten is geen probleem. Voer je als tegelzetter bijvoorbeeld ook schilderwerk uit? Dan worden deze werkzaamheden automatisch meeverzekerd. Wie een relevant MBO-diploma (of hoger) of minimaal drie jaar ervaring heeft, wordt bovendien beloond met extra korting op de premie.

Online aanvragen

Insify – opgericht in 2020 – wil zakelijke verzekeringen simpeler, eerlijker en transparanter maken. Geen eindeloze (papieren) aanmeldingsformulieren en onbegrijpelijke voorwaarden. Niet maanden wachten op goedkeuring  van een aanvraag en vervolgens torenhoge premies betalen. Je vraagt je verzekering volledig online aan, kiest zelf de verzekering die bij je past en ontvang binnen twee minuten de polis in je inbox. Zodat je direct verder kunt met je werk.

Lees ook: De bus inbreker tegenwerken, doe je zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.

Pipelife introduceert de EasyvoltPlus inbouwdoos

Waterpas? Wat weet jij?

Wkb webinar gratis terugkijken

Nieuwe afkort- en verstekzagen van Metabo

Mis het niet! Online kennissessie Wkb

Nieuwe ZO!Bouw op je deurmat