fbpx Ga naar hoofdinhoud

Bouwflater insturen

Een veelvoorkomende fout, een gevaarlijke situatie of een voorbeeld dat op de lachspieren werkt. Kom jij tijdens je werkzaamheden een dergelijke ‘bouwflater’ tegen? Stuur die in!

Niet om je collega zelfstandige een hak te zetten, maar om het belang van vakmanschap te laten zien. Daarom willen wij ook graag weten hoe het dan wél had gemoeten.

Wat moet je doen?

Maak een foto, bij voorkeur van het detail zelf. Dus niet te ver af, zodat de misser duidelijk zichtbaar is. Een liggende foto geeft op de website het beste resultaat. Zorg ervoor dat je deze foto in JPEG-formaat uploadt met een minimale afmeting van 1200 pixels breed en maximaal 4 MB.

Stuur je een foto in, dan stem je in met het overdragen van het copyright aan Eisma Bouwmedia BV, waarvan het vakblad ZO!Bouw en ZObouw.nl onderdeel zijn. De foto wordt gedeeld op onze site, op social media en mogelijk (selectie) in het magazine.

Inzenden

Met onderstaande formulier kun je je bouwflater uploaden. Omschrijf verder in een paar regels:

  • hoe je de situatie hebt aangetroffen
  • wat er ‘fout’ is
  • wat het gevolg is
  • hoe het dan wel had gemoeten

Na verzenden verschijnt jouw bouwflater niet meteen. Die wordt eerst beoordeeld, waar nodig gecheckt en/of door de redactie aangevuld met informatie. Eenmaal goedgekeurd, verschijnt de inzending op deze website onder de rubriek ‘Bouwflaters’.

Bouwflater melden

Naam(Vereist)

Bouwflater

Omschrijf in een paar regels hoe de situatie is aangetroffen, wat er ‘fout’ is, wat het gevolg is en hoe het dan had wel gemoeten.
Foto(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
(liggende foto als JPG-bestand van minimaal 1200 pixels breed en maximaal 4 MB)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.